Skip to main content
Siti Adibah Berahim

Siti Adibah Berahim

@siti-adibah-berahim

90000 . MY

siti-adibah-berahim

Salaam... arghh x fhm, apabenda ni oit? haha adoyaii memalukan la pulak haha adess.. post ni public ke apa? mesej kat org pon public ke? ish confuse -,- erk

@syahmi-husein assalamualaikum, ini syahmi yg invite saya join umma united dulu ka? klu tak silap thn 2008.. ingat tak? saya x kenal awak tp sy cuma ingat org yg invite sy dulu, nama dia syahmi... kta friend kat friendster dulu kot pastu saya pena tnya mcm2 soalan dlm satu group tu.. hehe sori klu ganggu, saja tanya sbb dah x kenal sapa2 dalam ni pastu blur.. umma united ni masih aktif ke apa? ok, tu ja nak tanya. :)

i dont remember when was the last time i open my umma united account, but i think it was on 2008 huhu.. i even forgot my password and have to make a new one haha... and now is 2014.. wow!! what happened to this stuff? i dont quite understand about it and dont know how to use it.. i cant even find where's Home or anything ahaha... still confuse -,-